Ameliyathane hizmetleri programımız yeni ameliyathanesine kavuştu

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO), Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü bünyesindeki Ameliyathane Hizmetleri Programımızın öğrencilerine hizmet verecek Uygulama Laboratuvarımız, Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat tarafından açıldı. Sağlık Hizmetleri MYO’ya bağlı Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü bünyesindeki Uygulama Laboratuvarının açılışına, Rektörümüz Prof. Dr. Polat’ın yanı sıra Genel Sekreterimiz Harun Demir, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özmen İstek, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hanifi Körkoca, akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Muş’a hayırlı olmasını dilediğimiz Uygulama Laboratuvarının üniversitemize kazandırılması konusunda desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’a teşekkür ederiz.”